Cooperatives d'Alumnes

Quines hi ha?

La Força del Grup SCCL

Cooperatives d'escola

Descripció:

L’escola Paidos, de Sant Fruitós de Bages, és una cooperativa de treballadors. El personal de l’escola és molt conscient dels valors que aporta formar part d’una cooperativa.

La cooperativa d’alumnes La força del grup es va crear l’any 2014 amb l’objectiu de transmetre aquests valors als alumnes i realitzar activitats que ajudin a desenvolupar la iniciativa, la creativitat, el treball en equip i la solidaritat entre els alumnes.

La societat és administrada pels alumnes, amb l'ajut del professorat. Es desenvolupen petites activitats econòmiques i prenem decisions de manera democràtica. Bona part dels beneficis obtinguts són destinats a actes benèfics.

Activitats:

Fins a dia d’avui, els membres de la cooperativa La força del grup han organitzat la venda de manualitats creades per ells mateixos. Ex: venda de postals de Nadal, decoracions per l’arbre de Nadal o punts de llibre per Sant Jordi.

De cara a un futur proper preveiem també la possibilitat d’oferir serveis. De moment hem plantejat, per exemple, l’opció d’organitzar tardes de jocs a l’escola perquè nens i nenes puguin venir i passar una bona estona amb companyia dels seus familiars i/o amics.

 

Dades de contacte

Av. Girona, 41-73
08272 Sant Fruitós de Bages
938 76 02 71
 
 
Promotors:
Amb el finançament de:
Col·laboradors: