Cooperatives d'Alumnes

Quines hi ha?

FESTES I CÀTERING SCCL

Cooperatives d'escola

Descripció:

Som un grup de 12 d’alumnes de Transició a la Vida Adulta de l’Escola Verge de la Cinta (Fundació Mercè Pla) de Tortosa, d’edats compreses entre 16 i 21 anys.

L’any passat dins al programa d’activitats de l’escola vam crear la nostra primera cooperativa d’alumnes. Aquest curs hem decidit crear-ne una altra, repetint l’experiència tornant a iniciar tot el procés. Ens hem constituït com a cooperativa el dia 17 de novembre de 2016 amb l’objectiu de subministrar serveis de festes i càtering.

Tenim un Consell Rector format per un president, una secretària i un tresorer.

Activitats:

La nostra cooperativa realitza serveis de festes a l’escola, distingint entre les festes de primària i les de secundària. Ens organitzem en grups de treball, per tal de fer el muntatge i realització de les activitats necessàries en cada festa. Cadascú fa una feina diferent:

uns formen l’àrea de disseny i comercial i els altres formen l’àrea de producció i logística, tal com s’ha de fer en una empresa de càtering.

Entre les festes que estem organitzant hi ha: dinar de Nadal, festa de la Pau, la Castanyada, festa de Carnestoltes...

Vam començar bé. Vam pensar el nom i el logo i tambè vam fer els nostres estatuts. Desprès de decidir què faria la cooperativa, vam buscar canditats per ocupar els càrrecs del consell rector. Després vam fer votacions per triar president, secretària i tresorer. Tot seguit vam començar a organitzar les festes i a resoldre els problemes que se’ns anaven plantejant, sabent que a la següent festa ho faríem millor. I, a més, ens ho estem passant molt bé: és divertit.

 

 

Dades de contacte

Carretera Tortosa-L'Aldea, km7
43897 Campredó (Tortosa)
977 44 54 69
 
 
Promotors:
Amb el finançament de:
Col·laboradors: