Cooperatives d'Alumnes

Quines hi ha?

COAC Cooperativa

Cooperatives d'escola

Descripció:

La cooperativa d’alumnes de l’escola el Cim va ser creada l’any 2012 i va entrar en funcionament l’any 2013 amb l’objectiu de     formar persones  preparades i socialment  solidàries.

Des d’aleshores, quasi be tots els alumnes de secundària  en formen part. 

Els cooperativistes que en són representats pel consell rector escollit democràticament pels associats.

Cal destacar que la cooperativa és un projecte relativament nou que encara s’està posant en marxa, i que constantment el consell rector està proposant i recollint noves idees per tal de fer de la cooperativa  una eina pedagògica  , social i econòmica el més efectiva i dinàmica  possible.

Activitats:

Realitzem activitats diverses :la més desenvolupada és la botiga que s’obre a les diferents hores del pati ( en la que hi venem material escolar). També realitzem el manteniment informàtic de mà del professor d’informàtica i col·laborem a millorar l’ordre a la biblioteca... Tot això , ho fem amb l’objectiu d’afavorir i desenvolupar el treball i aprenentatge  cooperatiu i  la recaptació de diners, pel viatges fi de curs que es realitza a quart d’ESO.

Com a novetat, els cooperativistes de quart s’han encarregat de la venda de torrons, neules i decoració de Nadal a la porta de l’escola i a les celebracions nadalenques protagonitzades pels alumnes de l’escola el Cim.

 

Dades de contacte

Carrer Frederic Soler, 22
08224 Terrassa
937.33.06.30
 
 
Promotors:
Amb el finançament de:
Col·laboradors: