Cooperatives d'Alumnes

Notícies

Hand Work, la coopertiva de l'Institut Antoni Cumella, comença a caminar

Aquest dimecres 28 d'octubre a les 10.00 h del matí a la sala d'actes de l'Institut s'ha consituït la cooperativa d'alumnes Hand Work.

30/10/2015 | General

Aquest dimecres 28 d'octubre a les 10 del matí ha quedat constituïda la cooperativa Handwork, un nou projecte de l'institut Antoni Cumella que pretén potenciar l'autogestió dels alumnes de l'aula oberta a partir de la realització de diferents activitats destinades a l'institut i a altres entitats vinculades amb la ciutat de Granollers, tal com han afirmat Nabil Cherdal i Carlos Contreras, respectivament president i secretari de la cooperativa.

 

 

En aquest acte constituent, també hi han assistit Jordi Segarra, director de serveis de la cooperativa Doble Via i coordinador dels actes de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya i la Sra. Alba Barnusell, primera tinent d'alcalde de l'ajuntament de Granollers.

 Jordi Segarra ha destacat la valentia d’aquests joves a enfrontar-se a les estructures d’organització empresarial i ha subratllat la importància que aquests joves trobin en l'institut una plataforma per endinsar-se en el complicat panorama laboral. Per la seva banda, Alba Barnusell, qui ha clos l'acte, ha donat l'enhorabona als membres de la cooperativa i ha remarcat la importància que té la col·laboració interpersonal en la creació d'un futur professional. Finalment, Lluís Serra , director del centre, ha insistit en la vàlua de l'autogestió com a projecte a l'hora de formar ciutadans capaços d'enfrontar amb èxit els nous reptes que ens planteja el segle XXI.

L'acte ha finalitzat amb la signatura, duta a terme pels representants dels alumnes, del conveni de col·laboració amb l'institut i l'entrega de la fitxa de sol·licitud dels membres de la cooperativa.

Accediu a la notícia publicada a: Aragranollers.cat

 

 
Promotors:
Amb el finançament de:
Col·laboradors: