Cooperatives d'Alumnes

Notícies

Es Posa en Marxa l'edició 2015 del programa FESCoop!: Formació en emprenedoria cooperativa a l'aula.

Està en marxa una nova edició del programa Fescoop adreçada a l'alumnat i professorat de segon cicle de l'Ensenyament Secundari Obligatori, Batxillerat i Clicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.

12/02/2015 | General

 

Està en marxa una nova edició del programa Fescoop adreçada a l'alumnat i professorat de segon cicle de l'Ensenyament Secundari Obligatori, Batxillerat i Clicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, per tal que coneguin i aprenguin el model de l'economia social i cooperativa com a fórmula per crear i gestionar una empresa.

Els continguts d'emprenedoria estan adquirint cada cop més rellevància en els programes dels centres educatius. Fescoop! resulta una excel·lent oportunitat per conèixer un model d'empresa modern, participatiu, democràtic, fonamentat en valors i centrat en les persones.

La participació en el programa no comporta cap cost per als centres educatius, i es poden sol·licitar tants grups-classe com siguin necessaris. Per a fer a poder participar accediu al web del programa fent clic aquí.

Fescoop és una de les actuacions d'aracoop, un programa-marc de cooperació públic-privada promogut pel Departament d'Empresa i Ocupació amb la participació activa de  la Confederació de Cooperatives de Catalunya i les federacions de cooperatives i la col·laboració de més de 80 entitats per renovar, ampliar i enfortir l'economia social i cooperativa.

 

 

 
Promotors:
Amb el finançament de:
Col·laboradors: