Cooperatives d'Alumnes

Notícies

Diada de Sant Jordi

El passat dia 23 d'abril, diada de Sant Jordi, els socis i sòcies de la cooperativa d'alumnes Elistore SCCL van oegaitzar una activitat!

05/05/2015 | General

El passat dia 23 d'abril, diada de Sant Jordi, els socis i sòcies de la cooperativa d'alumnes Elistore SCCL de l'escola Elisabeth de Salou van protagonitzar la segona de les activitats planificades, la venda de llibres de segona mà a la plaça Sant Jordi,  juntament amb altres entitats del municipi.

L'activitat va ser tot un èxit, després d'haver recol·lectat uns 200 llibres de tota la comunitat educativa de l'escola, els alumnes van poder vendre al voltant d'uns 80 llibres a uns preus molt econòmics, 1 i 2 euros. Els alumnes estan molt contents perquè creuen que han pogut fomentar la lectura a persones que tenen un poder adquisitiu limitat. Més tard, tal i com diuen els estatuts de la cooperativa, tots els llibres sobrants, al voltant d'uns 120, van ser entregats a l'entitat social “Cáritas”, qui va agrair molt aquesta iniciativa.

En definitiva, l'activitat es va dur a terme sense cap tipus de problema i la cooperativa Elisore SCCL aprofita per agrair la participació desinteressada en la iniciativa, tant a les persones que van decidir donar llibres per poder realitzar l'activitat com a les que van col·laborar comprant-ne un.

 
Promotors:
Amb el finançament de:
Col·laboradors: