Cooperatives d'Alumnes

Quines hi ha?

HOTELERIA ENERGY SCCL

Cooperatives d'escola

Descripció:

Som un grup de 13 d’alumnes de Transició a la Vida Adulta de l’Escola Verge de la Cinta, Fundació Mercè Pla de Tortosa, d’edats compreses entre 16 i 21 anys). L’any passat dins al programa d’activitats de l’escola realitzàvem una activitat d’hoteleria. Aquest any ens hem constituït com a cooperativa, el 22 d’octubre de 2015 amb l’objectiu de subministrar el servei d`hoteleria (esmorzars i berenars) als mestres i alumnes de l’escola.

 

Tenim un Consell Rector format per un president, una secretària i un tresorer. La nostra feina serà servir esmorzars en dimarts i divendres i berenars en dijous. Els beneficis de la cooperativa els destinarem a renovar els estris d’hoteleria.

 

 

Activitats:

Esmorzars:  Des del dimarts 16 de febrer de 2016, la nostra cooperativa realitza el servei d’hoteleria a l’Escola els dimarts i divendres. Hem elaborat una nova carta, amb un nou disseny, amb algun producte nou i mantenint alguns dels productes que hem fet fins ara.

Berenars:  Aquesta iniciativa l’engegarem més endavant. Primer hem de tenir controlat el servei d’hoteleria dels matins.

 

 

Dades de contacte

Carretera Tortosa-L'Aldea, km7
43897 Campredó (Tortosa)
977 44 54 69
 
 
Promotors:
Amb el finançament de:
Col·laboradors: